S námi nic neshoří :-)

Naše první soutěž noční Včelákov

18.07.2009 19:00

 

 

     Trénink 18. července nebyl ničím zvláštní, jen jsme se domluvily, že ten večer pojedeme na noční soutěž o pohár starostky městyse Včelákov, abychom to všechno zažily i s tím správným adrenalinem a byly připravené na naší velkou premiéru u nás v Miřeticích. A představa, že nám pohár bude předávat naše bývalá spolužačka- starostka Včelákova Monika Vacková, to taky nebylo k zahození.

     Z tréninku nás vyhnal déšť a bohužel pršelo celé odpoledne. Zamračené nebe se nelíbilo žádné z nás, ale protože správným hasičům voda nevadí a tyto soutěže probíhají za každého počasí, sešly jsme se v 19h u hasičské zbrojnice v plném počtu.

     Svatý Florián se smiloval a déšť zastavil.

    Do Včelákova se sjelo i při té nepřízni počasí dost družstev, ale ženských jenom čtyři.

     Čtyři družstva – to zavánělo bramborovou medailí, ale my jsme všechny soutěživé, takže i když to byla naše první soutěž, nenecháme se přece zahanbit.

Ženská družstva běhala jako první, takže jsme se v podstatě ještě za světla dostaly na řadu.

     Ten adrenalin, ty nervy – při výstřelu to všechno spadne a každá z nás už bez nervů dělá to co má – nevidíme, neslyšíme a už je po útoku. Čas 43,39 byl na třetí příčku, i když první probliknutí u nástřikáče proběhlo už za 39 sekund.

     Když to všechno shrneme, byli jsme třetí – náš čas se od prvních Včelákovských a druhých z Podlažic lišil jen o pár setin.

     Takže naše první soutěž – úspěch a hlavně spokojenost.

     Při čekání až odběhnou chlapi a hlavně na vyhlášení, jsme už mohly v klidu náš úspěch i lehce zapít.

     Domů jsme vezly pohár a další drobnosti a hlavně pocit, že na to máme.

     Gratulace na sebe nedaly dlouho čekat a starosta obce, když nám svážel „áro“ na další trénink, sám za sebe nám předal lahev zlatého jelcina a od obce jsme dostaly nové sportovní hadice.

 

   Co to pro nás znamená? Samozřejmě, že důvěru v nás kladenou, nezklameme!!

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.